Despre noi

LOCATIE
Un spatiu multi-functional, situat pe artera principala a orasului Suceava, aproape de centru. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Restaurantul a fost refacut in intregime in 2014, avand acum un aspect modern, realizat in stil deosebit pentru a te scoate din rutina cu care te-ai obisnuit in orasul tau. Va puteti desfata cu minunatele noastre preparate culinare. Aici puteti servi preparate traditionale romanesti, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Un salon de nunta perfect adaptabil oricarui tip de ceremonie sau festivitate, cu o capacitate de 270 de locuri la mese rotunde. Va punem la dispozitie pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele ambientale spectaculoase vor da clasa evenimentului dumneavoastra. Ultra-modern si impunator, acest salon este solutia ideala pentru organizarea unei nunti de vis sau o petrecere corporate. Acesta este locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

Rezervari

Pentru rezervari:
Mobil: 0757 775 110
Fix: 0230 520 250

 

Contact

Restaurant Bucovina
Bulevardul Ana Ipatescu, nr. 5, 720042, Suceava

Program:
Zilnic: 07:00 - 23:00

Telefon livrari: 0758 081 231

Localizare